Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Catharina Hubertina Slijpen, geboren te Herten rond 1868, wonende te Horn, overleden aldaar op 30 januari 1921, dochter van Thomas Slijpen en Gertrudis Verhesen.


Zij is getrouwd te Herten op 26 april 1895 met
Jan Mathis Puts, dienstknecht en landbouwer, geboren te Horn op 22 mei 1866, wonende aldaar, overleden aldaar op 25 maart 1949, zoon van Theodorus Puts en Maria Kolbers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina