Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Gertrudis Catharina Hubertina Pouls, landbouwster, geboren te Thorn op 19 juli 1862, wonende te Wessem, dochter van Jan Mathijs Poels en Maria Rosalia Lamerichs.


Zij is getrouwd te Ittervoort op 25 april 1895 met
Gerardus Hubertus Linssen, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 26 april 1851, wonende te Wessem, zoon van Lambert Linssen en Petronella Rutten.
(Hij is eerder getrouwd te Heel en Panheel op 12 mei 1893 met Catharina Elisabeth Scheepers, landbouwster, geboren te Heel en Panheel rond 1864, overleden aldaar op 11 juni 1894, dochter van Franciscus Scheepers en Maria Gertrudis Greefkens.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Hubert Mathijs, landbouwer, geboren te Wessem rond 1899.
    Hij is getrouwd te Beegden op 22 november 1921 met Maria Susanna Hubertina Rutten, geboren te Beegden rond 1887, dochter van Christiaan Lambert Rutten en Hubertina Virginie van de Venne.
  • 2 : Peter Hubertus, landbouwer, geboren te Wessem op 5 mei 1902, wonende te Beegden, overleden op 22 februari 1978, begraven te Baexem.
    Hij is getrouwd te Roggel op 28 april 1939 met Maria Christina Pijls, geboren te Roggel op 24 november 1910, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 4 mei 2002, begraven te Baexem op 8 mei 2002, dochter van Godefridus Pijls en Christina Rademakers.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina