Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Gertrud Wetzels, wonende te Kerkrade.


Zij was gehuwd met
Hendrik Joseph Arkenbosch, wonende te Kerkrade.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Franciskus, kantoorbediende, verslaggever en tabaksdetaillist, geboren te Kerkrade op 21 oktober 1906, wonende te Roermond en te Maasniel, overleden te Lynton in Devon (GB) op 24 juni 1949.
    Hij is getrouwd te Roggel op 14 april 1939 met Maria Josephina Geenen, dienstmeid, geboren te Roggel op 19 augustus 1912, wonende aldaar en te Maasniel, overleden te Geleen op 6 maart 1992, begraven te Roggel, dochter van Hermanus Hubertus Geenen en Maria Catharina Hocks.
    (Zij is later getrouwd op 14 mei 1959 met Gerardus van Roekel, geboren te Heerlen op 31 mei 1916, overleden aldaar op 26 augustus 1974.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina