Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johannes Wilhelmus van den Boogaart, geboren te Roggel op 20 augustus 1918, overleden aldaar op 22 maart 1989, begraven aldaar, zoon van Nicolaas van den Boogaart en Helena Catharina Wolters.


Hij is getrouwd te Heythuysen op 15 april 1955 met
Gertrudis Maria van Lier, dienstbode, geboren te Heythuysen op 2 mei 1929, wonende te Roggel, overleden op 10 november 2018, gecremeerd te Baexem op 16 november 2018, dochter van Hendrikus Hubertus van Lier en Mechtildis Simons.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina