Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Anna Catharina Cox, geboren te Swalmen op 10 mei 1887, wonende te Beesel, overleden aldaar op 14 augustus 1929, dochter van Peter Paulus Cox en Gertrud Kortendieck.


Zij was gehuwd met
Christiaan Hubertus Geerlings, arbeider en arbeider, geboren te Beesel op 12 maart 1881, wonende aldaar, zoon van Peter Geerlings en Catharina op het Roodt.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Maria Wilhelmina, geboren te Beesel rond 1918, overleden aldaar op 11 december 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina