Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Peter Hubertus Linssen, landbouwer, geboren te Wessem op 5 mei 1902, wonende te Beegden, overleden op 22 februari 1978, begraven te Baexem, zoon van Gerardus Hubertus Linssen en Gertrudis Catharina Hubertina Pouls.


Hij is getrouwd te Roggel op 28 april 1939 met
Maria Christina Pijls, geboren te Roggel op 24 november 1910, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 4 mei 2002, begraven te Baexem op 8 mei 2002, dochter van Godefridus Pijls en Christina Rademakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina