Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Christiaan Tilmanus Joannes Pijpers, koster-organist en klokkenist, geboren te Swalmen op 10 november 1902, overleden op 1 oktober 1974, begraven te Roggel, zoon van Petrus Pijpers en Sophia Hendrikx.


Hij is getrouwd te Roggel op 22 juni 1939 met
Christina Petronella Caalders, geboren te Roggel op 31 maart 1911, overleden te Roermond op 15 januari 1966, begraven te Roggel op 19 januari 1966, dochter van Joannes Caalders en Helena Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Petrus Joseph, geboren te Roggel op 20 juli 1949, overleden te Sittard op 31 oktober 2005, begraven te Roggel op 5 november 2005.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina