Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Nicolaas Adrianus Geraedts, wonende te Maasniel, overleden voor 1939.


Hij was gehuwd met
Maria Catharina Coolen, wonende te Maasniel, overleden na 1939.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerard Joseph, meubelmaker en timmerman, geboren te Maasniel op 18 oktober 1899, wonende te Horn, overleden op 9 februari 1983, begraven te Horn.
    Hij is getrouwd te Horn op 26 mei 1922 met Maria Catharina Clout, geboren te Horn op 15 januari 1895, wonende aldaar, overleden te Roermond (Z) op 31 oktober 1969, begraven te Horn, dochter van Peter Joannes Clout en Maria Agnes Hoex.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina