Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Joseph Hubertus Verkennis, mijnarbeider, geboren te Heel en Panheel op 11 maart 1913, wonende te Roggel, overleden te Stein (V) op 7 april 1989, gecremeerd te Geleen op 11 april 1989, zoon van Mathias Hubertus Verkennis en Johanna Kaiser.


Hij is getrouwd te Roggel op 27 januari 1939 met
Maria Rosalina Gertrudis Geerlings, geboren te Beesel op 29 maart 1911, wonende te Heythuysen, overleden te Geleen op 20 mei 1984, dochter van Christiaan Hubertus Geerlings en Anna Catharina Cox.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina