Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Mathijs Hubertus Hendrix, landbouwer, geboren te Haelen op 10 januari 1864, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 mei 1937, zoon van Joannes Hendrix en Petronella Hendrickx.


Hij is getrouwd te Haelen op 10 april 1899 met
Helena van Horne, dienstmeid en dienstbode, geboren te Haelen op 20 oktober 1869, wonende aldaar en te Neer, overleden te Haelen op 9 mei 1920, dochter van Joannes van Horne en Maria Smeets.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Joannes Mattheus Hubertus, houtbewerker en betonarbeider, geboren te Haelen op 4 november 1903, wonende te Kessel en te Haelen, overleden te Roermond op 20 oktober 1954, begraven te Haelen.
    Hij is getrouwd te Haelen op 29 oktober 1934 met Aldegonda Maria Francot, geboren te Stevensweert op 3 januari 1915, wonende te Kessel en te Haelen, overleden te Roermond (Z) op 16 februari 1986, begraven te Haelen op 19 februari 1986, dochter van Jan Sebastiaan Hubert Francot en Maria van Ool.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina