Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Gerardus Jacobus Hubertus Hendrix, arbeider en dienstknecht, geboren te Haelen op 26 april 1908, wonende aldaar, overleden op 17 december 1990, begraven te Haelen, zoon van Mathijs Hubertus Hendrix en Helena van Horne.


Hij is getrouwd te Roggel op 27 augustus 1937 met
Helena Johanna Salimans, geboren te Roggel op 25 juni 1906, wonende aldaar, overleden te Roermond op 21 mei 1977, begraven te Haelen, dochter van Joseph Hendrik Salimans en Hendrina Verkoelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Har, geboren te Haelen op 5 oktober 1942, overleden te Maastricht (Z) op 12 mei 2019.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina