Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Theresia Schrijnemeeckers.


Zij is getrouwd te Maastricht op 4 oktober 1882 met
Jan Jozef Hubert Cornelussen, wonende te Maastricht.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathijs Johannes, handelsreiziger, geboren te Maastricht op 16 juli 1883, wonende aldaar, overleden aldaar op 12 februari 1954.
    Hij is getrouwd te Roggel op 20 augustus 1937 met Anna Maria Hubertina Houben, geboren te Roggel op 18 februari 1876, wonende aldaar, overleden te Maastricht op 18 mei 1953, dochter van Mathis Houben en Joanna Maria Dietsenbacher.
    (Zij had van een onbekende man één dochter.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina