Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Martinus Engels, landbouwer, geboren te Helden op 9 maart 1860, wonende aldaar, zoon van Willem Engels en Joanna Sanders.


Hij is getrouwd te Helden op 30 januari 1889 met
Maria Anna Geris, geboren te Meijel op 19 augustus 1866, wonende te Helden, dochter van Henri Geris en Maria Catharina Janssen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna, dienstmeid, geboren te Helden op 29 april 1888.
    Zij is getrouwd te Helden op 10 januari 1916 met Peter Jacobus Hubertus Backus, landbouwer, geboren te Maasbree rond 1886, zoon van Gerard Hubert Backus en Joanna Helena Gijbmans.
  • 2 : Catharina, geboren te Helden op 24 november 1895.
    Zij is getrouwd te Helden op 15 november 1920 met Michiel Pijnenburg, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel rond 1887, zoon van Gerardus Pijnenburg en Beatrix Tijssen.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina