Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonardus Hendrikx, landbouwer, geboren te Heythuysen op 13 mei 1879, wonende te Roggel, overleden aldaar op 27 mei 1971, zoon van Joannes Hubertus Hendrikx en Anna Catharina Theunissen.


Hij is getrouwd te Hinsbeck (D) op 14 april 1904 met
Maria Elisabeth Camps, landbouwster, geboren te Horst op 14 maart 1881, wonende te Roggel, overleden aldaar op 21 januari 1959, begraven te Roggel Heibloem op 24 januari 1959, dochter van Gerard Camps en Christina Boonen.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Gerard Hubert, geboren te Grefrath (D) op 10 september 1908.
  • 3 : Anna Christina, geboren te Grefrath (D) op 29 oktober 1915.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina