Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Maria Janssen, geboren te Baarlo op 5 augustus 1892, overleden te Roggel op 19 mei 1959, dochter van Peter Janssen en Helena Käfer.


Zij is getrouwd te Roggel op 17 april 1936 met
Hendrikus Hubertus Coenen, landbouwer, geboren te Roggel op 5 augustus 1892, overleden aldaar op 8 december 1977, zoon van Peter Hubertus Coenen en Maria Catharina van Heur.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 1 juni 1923 met Maria Catharina Geurts, geboren te Horst op 10 april 1891, overleden te Roermond op 11 september 1932, dochter van Bernard Geurts en Petronella van den Munckhof.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina