Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendrik Hubert Jeurninck, kleermaker, geboren te Grathem op 4 september 1904, overleden te Horn (V) op 3 april 1980, begraven te Neeritter, zoon van Joannes Hubertus Jeurninck en Gertrudis Hubertina Midden.


Hij is getrouwd te Grathem op 3 mei 1935 met
Maria Catharina Verleijsdonk, dienstbode, geboren te Nederweert op 9 maart 1910, overleden op 21 mei 1992, begraven te Neeritter, dochter van Henricus Joannes Verleijsdonk en Angelina Bloemers.

Uit dit huwelijk:Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina