Gezinsoverzichten

Versie Mei, 2020

Theodora Helena Schroën, geboren te Heythuysen op 11 oktober 1907, wonende aldaar, overleden te Roermond op 17 november 1953, begraven te Heythuysen, dochter van Jacobus Schroën en Anna Maria Giesen.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 24 juni 1938 met
Hendrikus Hubertus Clephas, landbouwer, geboren te Roggel op 7 maart 1894, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 16 juli 1970, begraven aldaar op 20 juli 1970, zoon van Cleophas Clephas en Hendrika Christina Aben.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina