Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Jacobus Hubertus Jeurninck, landbouwer, geboren te Baexem op 5 augustus 1899, overleden te Roermond (Z) op 3 september 1979, begraven te Grathem op 6 september 1979, zoon van Joannes Hubertus Jeurninck en Gertrudis Hubertina Midden.


Hij is getrouwd te Grathem op 24 februari 1933 met
Anna Helena Steijvers, dienstbode, geboren te Heythuysen op 20 januari 1908, overleden te Roermond op 22 mei 1981, begraven te Grathem, dochter van Joannes Hubertus Steijvers en Anna Gijsen.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina