Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrikus Hubertus Schroën, landbouwer, geboren te Heythuysen op 3 augustus 1905, wonende te Grathem, overleden te Horn op 12 maart 1988, begraven aldaar, zoon van Jacobus Schroën en Anna Maria Giesen.


Hij is getrouwd te Haelen op 5 februari 1934 met
Anna Catharina van Roij, geboren te Roggel op 13 december 1907, wonende te Haelen, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 21 januari 1981, begraven te Horn, dochter van Christianus Hubertus van Roij en Johanna Hendriks.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jacobus Hubertus Maria, geboren te Horn rond 1934, wonende aldaar, overleden te Weert op 16 april 1945.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina