Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Bernardus Godefridus Hebben, landbouwer, geboren te Heythuysen op 12 februari 1908, wonende te Roggel, overleden te Liessel op 10 december 1980, zoon van Hendricus Josephus Hebben en Maria Helena Caris.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 mei 1935 met
Maria Hubertina Wilhelmina Smolenaars, geboren te Heythuysen op 3 november 1906, wonende te Roggel, overleden te Liessel op 10 februari 1987, begraven aldaar op 13 februari 1987, dochter van Peter Smolenaars en Maria Gertrudis Beelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Josephina Maria Gertruda, verpleegkundige, geboren te Liessel op 16 november 1948, overleden op 10 augustus 1998.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina