Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Petrus Henricus Bax, landbouwer, geboren te Leende op 30 juni 1904, wonende te Roggel, overleden te Roermond op 15 november 1984, begraven te Roggel op 19 november 1984, zoon van Wouter Bax en Maria Catharina Groenen.


Hij is getrouwd te Roggel op 20 april 1934 met
Gertrudis Maria Senssen, geboren te Roggel op 16 mei 1904, wonende aldaar, overleden te Roermond op 19 december 1989, begraven te Roggel, dochter van Hendrik Senssen en Maria Frenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina