Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Telgers, geboren te Heythuysen op 30 november 1897, overleden te Roermond (Z) op 31 oktober 1984, begraven te Roggel Heibloem, dochter van Peter Josephus Telgers en Gertrudis Hubertina Emans.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 25 januari 1929 met
Nicolaas Korsten, landbouwersknecht, geboren te Roggel op 28 februari 1894, overleden te Heythuysen op 13 augustus 1977, zoon van Gerard Korsten en Susanna Angelina van Lier.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Gerardus Joseph Hubertus, verzekeringsagent, geboren te Heythuysen op 8 december 1929, overleden te Meijel op 7 april 2015, gecremeerd.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Heythuysen op 10 oktober 1936.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina