Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Petronella van den Borst, geboren te Beesel rond 1873, wonende aldaar, overleden te Roermond op 10 augustus 1935, dochter van Wilhelmus van den Borst en Joanna Schreurs.


Zij is getrouwd te Beesel op 11 februari 1898 met
Hubertus Cox, fabrieksarbeider, geboren te Swalmen rond 1862, wonende te Beesel, overleden aldaar op 17 augustus 1920, zoon van Jacobus Cox en Anna Catharina Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Willem Peter Johannes, geboren te Beesel op 13 april 1902.
  • 4 : Johannes Hubertus Jacobus, geboren te Beesel rond 1915, overleden aldaar op 30 maart 1926.
  • 5 : Doodgeboren kind, geboren te Beesel op 2 juni 1917.
  • 6 : Joseph, geboren te Beesel in november 1918, overleden aldaar op 13 februari 1919.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina