Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Clara Dankhof.


Zij was gehuwd met
Willem van der Leeden, mandenmaker.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Antonius, dienstknecht, geboren te Ammerzoden op 19 september 1905, overleden op 1 mei 1954, begraven te Roggel Heibloem.
    Hij is getrouwd te Roggel op 30 juni 1933 met Dorothea Maria van Roij, dienstbode en dienstmeid, geboren te Heythuysen op 6 juli 1911, overleden op 5 mei 2007, begraven te Roggel Heibloem op 10 mei 2007, dochter van Hendricus van Roij en Petronella Hubertina Hendrikx.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina