Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Anna van Laer, geboren te Nederweert op 21 maart 1866, wonende aldaar, overleden aldaar op 31 mei 1913, dochter van Conrardus van Laer en Anna Helena Walkers.


Zij is getrouwd te Nederweert op 20 mei 1901 met
Petrus Josephus Hubertus Nies, landbouwer, geboren te Nederweert op 4 februari 1863, wonende aldaar, overleden aldaar op 15 augustus 1918, zoon van Henrij Nijs en Anna Gertrudis Stienen.

Uit dit huwelijk:
  • 3 : Henricus Hubertus Jacobus, geboren te Nederweert rond 1908, overleden aldaar op 20 augustus 1931.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina