Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Helena Catharina Nies, geboren te Nederweert op 9 oktober 1906, overleden op 4 april 1997, begraven te Roggel, dochter van Petrus Josephus Hubertus Nies en Maria Anna van Laer.


Zij is getrouwd te Roggel op 3 mei 1933 met
Jan Hubert Theodoor Crijns, hoofdonderwijzer, geboren te Ohé en Laak op 16 mei 1902, zoon van Jan Hubert Crijns en Maria Sibilla Gertrudis Kuijpers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jozef Hubert Jan, geboren te Roggel op 12 april 1934, overleden te Hazerswoude op 29 februari 1992.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina