Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Anna Maria Steeghs, naaister, geboren te Meijel op 5 januari 1880, wonende aldaar, overleden aldaar op 29 april 1924, dochter van Michiel Steeghs en Petronel Janssen.


Zij is getrouwd te Meijel op 14 juni 1909 met
Wilhelmus Kuijpers, dienstknecht, werkman en landbouwer, geboren te Meijel op 4 januari 1873, wonende aldaar, overleden te Venray op 24 mei 1940, zoon van Willem Kuijpers en Maria Elisabeth van den Eertwegh.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Willem, mijnwerker en fabrieksarbeider, geboren te Meijel op 19 augustus 1916.
    Hij is getrouwd te Helden op 18 mei 1942 met Willemina Louisa Janssen, geboren te Helden op 17 juli 1920, overleden te Venlo op 25 september 1994, dochter van Arnoldus Janssen en Petronella Verhaegh.
  • 3 : Mechtildis, geboren te Meijel rond 1920, overleden aldaar op 27 november 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina