Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Wilhelmina Aldegonda Fijten, geboren te Montfort op 19 mei 1919, overleden op 27 oktober 2006, begraven te Roggel, dochter van Godefridus Hubertus Fijten en Maria Catharina Coenen.


Zij is getrouwd te Roggel op 28 mei 1944 met
Hendrikus Cornelis Boonen, landbouwer en bezorger, geboren te Roggel op 12 augustus 1915, overleden aldaar op 1 mei 1996, begraven aldaar, zoon van Hendricus Hubertus Boonen en Maria Catharina Coenen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Dominicus Hubertus, timmerman, geboren te Roggel op 31 juli 1953, overleden aldaar op 1 mei 1974.
  • 2 : Doodgeboren kind, geboren te Roggel op 23 oktober 1954.



Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina