Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Hendrika Versleuven, geboren te Roggel op 20 februari 1905, wonende te Helden, overleden te Meijel op 6 juli 1969, dochter van Johannes Versleuven en Maria Catharina Aben.


Zij is getrouwd te Meijel op 20 april 1931 met
Jan Renier Vos, landbouwer, geboren te Wijlre op 10 februari 1901, wonende te Meijel, overleden te Deurne (Z) op 10 september 1981, begraven te Meijel op 12 september 1981, zoon van Cornelus Hubertus Vos en Maria Helena Hubertina Creemers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Doodgeboren kind, geboren te Meijel op 12 november 1941.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina