Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Godefridus Hoeben, landbouwer, geboren te Meijel op 19 mei 1857, wonende te Deurne, zoon van Johannes Hoeben en Maria Helena van Kuijlenburg.


Hij is getrouwd te Meijel op 23 april 1888 met
Martina van der Weerden, winkelierster, geboren te Meijel op 16 november 1864, wonende te Deurne, dochter van Franciscus Antonius van der Weerden en Joanna van Lierop.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hendricus Marinus, bakker, geboren te Deurne op 15 februari 1901, wonende te Helmond en te Deurne, overleden te Someren op 21 januari 1990.
    Hij is getrouwd te Roggel op 16 mei 1930 met Anna Maria Catharina Simons, dienstmeid, geboren te Roggel op 21 augustus 1907, wonende te Roermond en te Roggel, overleden te Geldrop (Z) op 20 oktober 1995, dochter van Ludowicus Simons en Petronella Smolders.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina