Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Beatrix Tijssen, wonende te Deurne.


Zij was gehuwd met
Gerardus Pijnenburg, landbouwer, wonende te Deurne.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria, dienstmeid, geboren te Deurne en Liessel op 20 april 1882.
    Zij is getrouwd te Meijel op 6 april 1907 met Jacob Pijpers, landbouwer, geboren te Helden op 11 september 1869, zoon van Theodorus Pijpers en Hendrina Arts.
    (Hij is eerder getrouwd te Meijel op 26 november 1900 met Maria Timmermans, geboren te Meijel op 24 oktober 1877, overleden aldaar op 18 januari 1906, dochter van Jan Mathijs Timmermans en Anna Maria Smolders.)
  • 3 : Michiel, landbouwer, geboren te Deurne en Liessel rond 1887.
    Hij is getrouwd te Helden op 15 november 1920 met Catharina Engels, geboren te Helden op 24 november 1895, dochter van Martinus Engels en Maria Anna Geris.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina