Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Catharina Hubertina Driessen, geboren te Baexem op 8 december 1902, dochter van Peterus Joannes Driessen en Anna Maria Orbon.


Zij is getrouwd te Budel op 29 oktober 1929 met
Johannes Josephus Duisters, timmerman, geboren te Budel op 24 augustus 1893, overleden te Weert (Z) op 16 april 1963, zoon van Peter Johannes Duisters en Theodora van Cranenbroek.
(Hij was weduwnaar van Maria Dingina de Zwart, overleden te Budel op 9 maart 1928.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina