Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johannes Jacob Peters, landbouwer, geboren rond 1876, wonende te Posterholt.


Hij was gehuwd met
Maria Cecilia Cuijpers, wonende te Posterholt.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Josepha, geboren te Posterholt op 27 februari 1905, wonende te Roermond en te Roggel, overleden te Roermond op 5 juli 1985, begraven te Roggel.
    Zij is getrouwd te Roggel op 7 september 1928 met Karolus Franciscus Vaes, meubelmaker, geboren te Roggel op 4 november 1901, wonende aldaar en te Neer Rijksweg, overleden te Roermond op 7 september 1972, begraven te Roggel, zoon van Peter Joseph Vaes en Dorothea van de Manakker.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina