Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Maria Gertrudis van Leuven, landbouwster, geboren te Heythuysen op 1 mei 1873, wonende aldaar, overleden aldaar op 3 maart 1963, begraven aldaar, dochter van Gerardus van Leuven en Petronella Bongers.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 17 april 1903 met
Johannes Jacobus Peeters, landbouwer, geboren te Baexem op 10 februari 1874, wonende te Heythuysen, overleden aldaar op 8 februari 1923, zoon van Jacobus Hubertus Peeters en Anna Maria Lenders.

Uit dit huwelijk:
  • 4 : Antonetta, geboren te Heythuysen op 24 mei 1907, wonende te Roggel, overleden op 16 november 1998, begraven te Roggel.
    Zij is getrouwd te Roggel op 20 april 1928 met Thomas Hubertus Scheenen, landbouwer, geboren te Roggel op 14 oktober 1901, wonende aldaar en te Nunhem, overleden te Roermond (Z) op 31 augustus 1967, begraven te Roggel, zoon van Joannes Hubertus Scheenen en Maria Elisabeth Vrenken.
  • 8 : Jacobus Martinus Hubertus, geboren te Heythuysen op 29 augustus 1914, overleden te Heel op 19 mei 1979.
    Hij was gehuwd met Helena Driesser.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina