Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Petronella Gertrudis Peeters, geboren te Heythuysen op 9 mei 1906, overleden te Meijel op 10 januari 1993, dochter van Johannes Jacobus Peeters en Maria Gertrudis van Leuven.


Zij is getrouwd te Heythuysen op 6 april 1934 met
Wilhelmus Hubertus Scheenen, landbouwersknecht, geboren te Roggel op 24 augustus 1903, overleden te Roermond (Z) op 1 augustus 1973, begraven te Meijel, zoon van Joannes Hubertus Scheenen en Maria Elisabeth Vrenken.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina