Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Conrardus Hubertus Aerts, adjunct-directeur, geboren te Roggel op 25 januari 1903, overleden te Maastricht op 7 oktober 1986, zoon van Johannes Hubertus Aerts en Maria Elisabeth van Laer.


Hij is getrouwd te Gronsveld op 25 november 1941 met
Maria Janetta Josephina Reintjens, geboren te Gronsveld op 12 april 1913, overleden op 6 juli 2006, begraven te Maastricht, dochter van Thomas Josephus Reintjens en Maria Gertruda Helena Schrijnemakers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina