Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Hubertina van den Heuvel, dienstbode, geboren te Grathem op 21 maart 1898, overleden te Meijel op 20 september 1981, dochter van Lambert Hubert van den Heuvel en Petronella Verwielen.


Zij is getrouwd te Roggel op 20 april 1928 met
Christiaan Raemakers, landbouwer, geboren te Roggel op 29 oktober 1899, overleden te Roermond op 5 oktober 1986, begraven te Kessel op 9 oktober 1986, zoon van Sibertus Raemakers en Anna Maria Engelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Lambert P J, RK priester, geboren te Kessel op 15 maart 1929, overleden te Roermond op 19 november 1995.
  • 2 : Doodgeboren zoon, geboren te Kessel op 9 december 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina