Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Peter Johannes Hubertus Aerts, koopman, geboren te Roggel op 13 april 1895, overleden te Helden-Panningen (b) op 22 juni 1983, begraven te Helden-Dorp, zoon van Johannes Hubertus Aerts en Maria Elisabeth van Laer.


Hij is getrouwd te Horst op 5 juli 1937 met
Maria Petronella Jacoba Josten, geboren te Horst op 24 september 1904, overleden te Tegelen op 16 oktober 1978, begraven te Helden-Panningen, dochter van Arnoldus Johannes Josten en Antonetta Weijers.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina