Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johann Theodor Baetsen, landbouwer, geboren te Grefrath (D) rond 1912, wonende te Heythuysen, zoon van Thomas Baetsen en Katharina Gubbels.


Hij is getrouwd te Horn op 1 februari 1935 met
Jacoba Catharina Janssen, geboren te Kessel rond 1913, wonende te Horn, dochter van Peter Joannes Janssen en Maria Huberta Neten.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Thomas Hendrikus Marie, geboren te Horn rond maart 1935, overleden aldaar op 22 april 1935.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina