Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Martinus Hubertus Jacobus Bex, dienstknecht en landbouwer, geboren te Haelen op 31 mei 1892, wonende aldaar, overleden te Horn (V) op 14 april 1975, begraven te Haelen, zoon van Isidorus Bex en Anna Maria Theelen.


Hij is getrouwd te Haelen op 23 augustus 1926 met
Maria Mechtildis Waaijen, geboren te Haelen op 27 juni 1899, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 15 juli 1986, begraven te Haelen op 19 juli 1986, dochter van Hendrik Hubert Waaijen en Maria Margaretha Baets.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Theodorus Henricus, geboren te Haelen op 13 juni 1927, overleden aldaar op 23 november 1999, gecremeerd te Blerick op 27 november 1999.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina