Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Aldegonda Hubertina Gijsen, geboren te Nunhem op 27 juli 1889, overleden op 31 juli 1978, begraven te Buggenum, dochter van Jacobus Gijsen en Joanna Wijers.


Zij is getrouwd te Nunhem op 28 juni 1920 met
Peter Joannes Hubertus Schreurs, landbouwer, geboren te Buggenum op 22 april 1881, wonende aldaar, overleden op 5 augustus 1968, begraven te Buggenum, zoon van Wijnandus Hubertus Schreurs en Christina Winkelmolen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johanna Christina Wilhelmina, geboren te Buggenum op 9 april 1921, overleden aldaar op 20 mei 1967, begraven aldaar.
  • 2 : Wijnandus Jacobus Johannes, geboren te Buggenum op 9 september 1922, overleden te Roermond (Z) op 4 juni 1982, begraven te Buggenum.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina