Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Leopoldus Arnold Gubbels, metselaar, geboren te Haelen op 13 mei 1903, wonende te Roggel, overleden te Roermond (Z) op 1 januari 1983, begraven te Roggel, zoon van Arnold Francis Gubbels en Maria Josephina Corstjens.


Hij is getrouwd te Roggel op 6 april 1934 met
Margaretha Wilhelmina Pijls, geboren te Roggel op 17 juli 1908, wonende aldaar, overleden te Heythuysen (b) op 5 september 2010, begraven te Roggel op 9 september 2010, dochter van Godefridus Pijls en Christina Rademakers.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Mathias Gerardus Hubertus, metselaar, geboren te Roggel op 15 januari 1940, wonende aldaar en te Heythuysen, overleden te Heythuysen (Beek en Bos) op 18 maart 2016.
  • 2 : Josephina Christina Maria, intekenaarster, geboren te Roggel op 15 september 1944, overleden te Roermond op 23 januari 2015, gecremeerd te Baexem op 29 januari 2015.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina