Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Leonard Hubert Teunissen, landbouwer, geboren te Beesel op 1 april 1869, wonende te Reuver, overleden te Beesel op 17 december 1943, zoon van Gerardus Teunissen en Mechtildis Janssen.


Hij is getrouwd te Beesel op 11 september 1891 met
Johanna Hendriks, dienstmeid, geboren te Roggel op 17 augustus 1869, wonende te Reuver, overleden aldaar op 16 april 1959, dochter van Laurens Hendrix en Peternel Feijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Petronella, dienstmeid, geboren te Beesel op 25 december 1891, wonende te Reuver en te Roggel, overleden aldaar op 11 december 1951, begraven aldaar.
    Zij is getrouwd te Roggel op 27 april 1923 met Lodewijk Claessen, slager en loonslager, geboren te Roggel op 9 april 1895, wonende aldaar, overleden te Roermond op 29 april 1975, begraven te Roggel op 3 mei 1975, zoon van Joannes Hubertus Claassen en Anna Gertrudis Ploem.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina