Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Anna Helena Hubertina Hendrix, dienstbode, geboren te Heythuysen op 10 november 1903, overleden op 12 april 2000, dochter van Pieter Jan Hendrix en Maria Helena Thelgers.


Zij is getrouwd te Herten op 30 juni 1933 met
Michiel Joannes Hubertus Evers, fabrieksarbeider, geboren te Herten op 6 februari 1905, overleden op 28 maart 1991, zoon van Christiaan Hubert Evers en Maria Hoogmans.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina