Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Johanna Hubertina van Lier, geboren te Horn op 17 juni 1884, wonende te Helden, overleden te Venlo op 15 september 1958, dochter van Dionisius van Lier en Gertrudis Hubertina Oijen.


Zij is getrouwd te Helden op 29 april 1912 met
Arnold Koopmans, tuinier en landbouwer, geboren te Helden op 23 februari 1880, wonende aldaar, overleden te Venlo op 5 november 1963, begraven te Helden-Egchel, zoon van Jozef Koopmans en Anna Catharina van Oijen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Hubertus Louis, mijnarbeider, geboren te Helden op 9 april 1926, wonende aldaar, te Roggel en te Sittard, overleden op 26 juni 2011, begraven te Roggel op 2 juli 2011.
    Hij is getrouwd te Roggel op 11 november 1949 met Petronella Maria Coolen, naaister, geboren te Roggel op 2 juli 1927, wonende aldaar en te Sittard, overleden te Swalmen op 9 december 2015, begraven te Roggel op 15 december 2015, dochter van Peter Hubertus Coolen en Wilhelmina Janssen.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina