Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Susanna Hubertina van Lier, geboren te Horn op 23 januari 1890, wonende te Roggel, overleden te Weert op 14 oktober 1954, begraven te Roggel, dochter van Dionisius van Lier en Gertrudis Hubertina Oijen.


Zij is getrouwd te Roggel op 25 april 1924 met
Joseph Hubertus Puts, landbouwer, geboren te Roggel op 9 juni 1892, wonende aldaar, overleden te Venray op 15 september 1977, begraven te Roggel, zoon van Jan Puts en Angelina Janssen.
(Hij is eerder getrouwd te Roggel op 24 oktober 1913 met Maria Elisabeth Verstappen, geboren te Meijel op 27 oktober 1890, wonende aldaar, overleden te Roggel op 28 oktober 1918, begraven aldaar, dochter van Antoon Verstappen en Christina Coopmans.)

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Maria Gertruda, pastoorsmaagd, geboren te Roggel op 13 mei 1926, wonende te Schaesberg, overleden aldaar op 9 maart 1996.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina