Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Gertruda Elisabeth Hendrix, geboren te Heythuysen op 21 september 1897, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 11 augustus 1966, begraven te Heythuysen op 13 augustus 1966, dochter van Pieter Jan Hendrix en Maria Helena Thelgers.


Zij is getrouwd te Roggel op 25 april 1924 met
Peter Hubertus Jacobs, landbouwer, geboren te Weert op 3 juli 1901, overleden te Heythuysen (b) op 1 september 1986, begraven te Heythuysen op 4 september 1986, zoon van Joannes Jacobs en Hendrina Hubertina Geelen.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Catharina Hendrina, geboren te Heerlen rond april 1936, overleden te Heythuysen op 22 juni 1936.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina