Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Joannes Hubertus Seuntjens, landbouwer, geboren te Weert op 7 mei 1846, wonende te Heel en Panheel, overleden te Heel op 17 april 1910, zoon van Christiaan Suntjens en Anna Margaretha Stroekx.


Hij is getrouwd te Heel en Panheel op 30 maart 1880 met
Hubertina Elisabeth Kurvers, geboren te Grathem op 3 november 1845, wonende te Heel en Panheel, overleden te Maasniel op 23 juli 1901, dochter van Joannes Mathias Curvers en Lucie van de Groote Poort.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Jan Mathijs Christiaan, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 6 oktober 1885, wonende te Roermond en te Heythuysen.
    Hij is getrouwd te Roggel op 19 mei 1922 met Joanna op Heij, dienstmeid, geboren te Roggel op 17 november 1884, wonende aldaar en te Neer, overleden te Roermond (V) op 17 november 1972, dochter van Wilhelmus op Heij en Wilhelmina Scheres.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina