Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Jan Mathijs Christiaan Suntjens, landbouwer, geboren te Heel en Panheel op 6 oktober 1885, wonende te Roermond en te Heythuysen, zoon van Joannes Hubertus Seuntjens en Hubertina Elisabeth Kurvers.


Hij is getrouwd te Roggel op 19 mei 1922 met
Joanna op Heij, dienstmeid, geboren te Roggel op 17 november 1884, wonende aldaar en te Neer, overleden te Roermond (V) op 17 november 1972, dochter van Wilhelmus op Heij en Wilhelmina Scheres.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Peter Johannes, geboren te Heythuysen rond 1924, overleden te Roermond op 22 oktober 1932.
  • 2 : Johannes Hubertus, geboren te Heythuysen rond november 1928, overleden aldaar op 21 december 1928.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina