Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Johann Andreas Thönes, arbeider, geboren te Wankum (D) op 23 mei 1891, wonende te Roggel, zoon van Johann Heinrich Thoenes en Adelgunda Wanz.


Hij is getrouwd te Roggel op 10 september 1919 met
Maria Magdalena Hendriks, naaister, geboren te Roggel op 7 december 1889, wonende aldaar, dochter van Jacobus Hubertus Hendriks en Joanna Maria Timmermans.

Uit dit huwelijk:
  • 2 : Anna Maria, geboren te Roggel op 15 december 1921.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina