Menu

Gezinsoverzichten

Versie 23 Januari, 2022

Wilhelmina Maria Slits, wonende te Heerlen.


Zij is getrouwd te Horst op 30 september 1872 met
Antoon Opheij, overleden voor 1919.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Anna Maria, geboren te Horst op 25 februari 1875, wonende te Heerlen, overleden te Roggel op 26 juni 1961, begraven te Heibloem op 28 juni 1961.
    Zij is getrouwd te Roggel op 2 mei 1919 met Joannes Verkennis, dienstknecht, boswachter en jachtopziener, geboren te Baexem op 2 maart 1862, wonende te Roggel, overleden aldaar op 21 oktober 1932, zoon van Maria Catharina Verkennis.
    (Hij is eerder getrouwd te Heythuysen op 23 november 1892 met Dorothea van Roij, geboren te Heythuysen op 24 maart 1869, wonende te Roggel, overleden aldaar op 19 april 1916, dochter van Theodorus van Roij en Maria Gertrudis Schroeijen.)Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina