Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Peter Hermanus Hubertus van Oostaijen, geboren te Heythuysen op 13 juni 1877, overleden te Baexem op 28 januari 1918, zoon van Henricus van Oostaijen en Johanna Cornelia Cuppens.


Hij is getrouwd te Baexem op 30 juni 1914 met
Anna Maria Magdalena Dideriens, dienstmeid, geboren te Thorn op 25 februari 1883, overleden te Roggel op 3 maart 1948, dochter van Michiel Dideriens en Anna Maria Wilkens.
(Zij is later getrouwd te Roggel op 24 oktober 1919 met Hendrikus Hubertus Levels, metselaar, geboren te Roggel op 7 maart 1881, overleden te Roermond op 13 mei 1974, zoon van Jan Levels en Joanna Baetsen.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina