Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Maria Josephina Elisabeth Ottenheim, geboren te Nunhem op 12 december 1900, overleden te Roermond (Z) op 8 augustus 1986, begraven te Nunhem op 12 augustus 1986, dochter van Andries Hubertus Ottenheim en Maria Anna Janssen.


Zij is getrouwd te Roermond op 6 oktober 1927 met
Josephus Servatius Gijsen, geboren te Nunhem op 4 september 1897, overleden te Roermond op 14 juni 1941, zoon van Jacobus Gijsen en Joanna Wijers.




Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina