Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Maria Katharina Nippessen, geboren te Süchteln (D) op 28 december 1885, dochter van Johann Theodor Nippessen en Maria Helena Görts.


Zij is getrouwd te Roggel op 25 april 1919 met
Theodorus Claessen, koopman, geboren te Roggel op 28 augustus 1877, zoon van Joannes Hubertus Claassen en Anna Gertrudis Ploem.
(Hij is eerder getrouwd rond 1900 met Sibilla Katharina Beeck, geboren te Herdt (D) rond 1881, overleden aldaar op 6 februari 1912, dochter van Heinrich Hubert Beeck en Gertrud Ahn.)
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina