Gezinsoverzichten

Versie 23 Juni, 2020

Josephina Maria Hubertina Beckers, geboren te Heythuysen op 27 februari 1900, overleden te Roermond op 22 november 1969, begraven te Meijel op 26 november 1969, dochter van Peter Leonardus Beckers en Anna Catharina Berben.


Zij is getrouwd te Meijel op 23 januari 1933 met
Peter Joannes Hubertus Ronckers, landbouwer, magazijnknecht en kraanmachinist, geboren te Horn op 8 juni 1898, overleden te Horn (Maaslandkliniek) op 16 juli 1966, begraven te Meijel op 20 juli 1966, zoon van Peter Joannes Hubertus Ronckers en Maria Gertrudis Heber.
Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina