Gezinsoverzichten

Versie 15 maart, 2019

Hendricus Jacobus Ottenheim, landbouwer en opperman, geboren te Haelen op 8 februari 1895, zoon van Andries Hubertus Ottenheim en Maria Anna Janssen.


Hij is getrouwd te Buggenum op 4 april 1921 met
Maria Hubertina Verkoelen, geboren te Buggenum op 19 januari 1901, dochter van Petrus Johannes Verkoelen en Anna Catharina van der Linden.

Uit dit huwelijk:
  • 1 : Johannes Andreas, geboren te Nunhem op 28 september 1928, overleden op 17 februari 1997, begraven te Nunhem.
  • 2 : Gertruida Servatia, geboren te Nunhem op 7 oktober 1929, overleden aldaar op 10 oktober 1929.Gebruik van de gegevens
Het wordt aanbevolen overgenomen persoonsgegevens te controleren aan de hand van de originele akten van de burgerlijke stand. De auteur kan fouten hebben gemaakt en ook is gebruik gemaakt van enkele “secundaire bronnen” die fouten kunnen bevatten!
Gezinnen soms onvolledig
De vermelde gezinnen hoeven niet altijd compleet te zijn: kinderen, die geboren zijn buiten Leudal zijn niet in alle gevallen opgenomen. Om problemen te vermijden met de Algemene Verordering Gegevensbescherming (AVG) zijn ook de personen die geboren zijn na 1918 en van wie ons geen overlijdensdatum bekend is, NIET opgenomen in de gezinsoverzichten. Ook zijn van die personen eventuele huwelijksgegevens vooraf uit het bestand verwijderd om te voorkomen dat een eventuele partner vermeld wordt als gehuwd met een onbekende persoon!
Privacy/ fout gevonden/ opmerking
Heeft u een onjuiste informatie gevonden of mist u iemand, neem dan contact op met OOS NAER. Klik hier voor contact »
« Terug naar de hoofdpagina